Camkondi

2015.02.01 17:36

Mielőtt folytatnám annak taglalását, hogy vajh’ megvizsgálták-é a nyomozati bírók azt, hogy egyáltalán van-e alapos gyanú, kell egy kis kitérőt tennem a titkos megfigyelésekkel kapcsolatban…. e nélkül ugyanis a további okfejtés nem érthető….

A titkos megfigyelés az ugye az, hogy lehallgatták a telefonomat, bekamerázták az irodámat, felbontották a postai küldeményeimet, feltörték az email fiókomat, járták utánam az országot, és begyűjtötték a kamerafelvételeket benzinkutakról, bevásárló-központokból, nyilvános WC-k-ből,  és egyszer megették a szalámis zsemlémet is. És mindezt csupán 2008 végétől, tehát mintegy másfél évig. És a legtöbb amit fel tudtak mindezek után mutatni, hogy női hangon tudok beszélni (Erről itt olvashatsz: www.pecsistop.hu/regio/imhof-nem-tudom-megint-bevisznek-e/1228927/)

Jaj, de várjál már, hát ha már videó megfigyelésről van szó, akkor kitérőt kell tennem a kitérőben.

Képzeld el, hogy a felvételről teljesen egyértelműen látszik, hogy a kamera a lég-kondiba volt beszerelve. És arra is emlékszem, hogy 2010 tavaszán egy melegebb   napon bekapcsoltam a lég-kondit, és rettentően büdös szagot adott ki magából. Szóltam hát az akkori műszaki helyettesemnek, hogy aszongya: -Te Tibi! Hát mi a …… van már ezzel a lég-kondival. Erre ő: - ÁÁÁ, hát ez már olyan régi nem érdemes javítani, kicseréljük.

És képzeljed el, hogy ebben a kicserélt lég-kondiban hát nem benne volt pont egy kamera véletlenül? Most mond, mik vannak? Pont két nappal azután, hogy kicserélték, elkezdett a lég-kondi felvenni. Micsoda véletlenek mi? (állítólag ez a cam-kondi)

És még aztat képzeld el, hogy terjed egy olyan rosszindulatú pletyka – jajj még leirni is alig merem – hogy ennek az akkori műszaki helyettesemnek volt egy cége, ami pont amúgy lég-kondikat forgalmazott. És ezek a rosszindulatú pletykakeltők nem általnak összefüggést látni, hogy ez az akkori műszakis (ma is az) és az ő lég-kondis cége (ma is beszállítója az egyetemnek), és a lég-kondi elromlása, meg a kamera váratlan belekerülése a lég-kondiba, hogy szóval ezek így összefüggenek.

Annyira szarul esik ez nekem hogy ilyeneket  mondanak a emberek…. én még leírni is alig mertem.

El meg aztán pláne nem hiszem, az már tuti….

Mér’ ti elhiszitek?

(már aki ott maradt, annak csak annyit, hogy én nem cseréltetnék a helyükben lég-kondit, mert abból lesz a cam-kondi…. )