Egy vidám vasárnap

2014.11.16 19:16

Újabb cikk az index.hu oldalon, amiről persze az egész város tud (kivéve a helyi sajtót): index.hu/belfold/2014/11/16/bevetettek_a_kupacolast_a_121_gyanus_kozbeszerzesei_ugyben/

Már vártátok, hogy hozzá biggyesszek egy-két gondolatot, ugye? Nem? DE! 

Amit most idefirkantok, az látszólag nem függ össze ezzel a témával, de csak látszólag. Mert valójában…. hát fene tudja.

Szóval kérem szépen, annak idején mikor az előzetes letartóztatásomat elrendelték akkor az volt az egyik ok, hogy „…alaposan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén tárgyi bizonyítási eszköz, okirat megsemmisítésével, meghamisításával vagy elrejtésével meghiúsítaná, megnehezítené vagy veszélyeztetné a bizonyítást…”

A folyamatos hosszabbítgatást is erre alapozták. Ami hát jól van na, mert jól van ez. Akkor már másfél éve lehallgattak, majd a TEK-rendezvény után hihetetlen mennyiségű embert kihallgattak, és gyakorlatilag mindenhol mindent lefoglaltak, és elszállítottak az NNI szép, rácsos épületébe. Hogy, hogy a bánatos fenébe tudtam volna ezek után bármilyen tárgyi bizonyítási eszközzel bármit is csinálni, az örök rejtély. Vagy tán attól féltek, hogy majd az éj leple alatt jól bemászok a jól berácsozott épületbe, és onnan jól elviszek iratokat? Ja, mondjuk ez reális.

Ezzel szemben most mi van?

Az van pont, semmi van.

Szép vidám vasárnap,  rendkívüli hétvégi munkavégzés, just a little bit  iratrendezés, meg miazmás a PTE-n.  Na persze ez esetben nem tehető fel, hogy valaki, bárki, akárki esetleg tárgyi bizonyítási eszközt, vagy okiratot meghamisít, megsemmisít, vagy elrejt. Á dehogy… Persze hogy duplaplusz dehogy. Mega-über-hiper-killer dehogy!

Tán egy UFÓ, tán a dédi, tán egy lámpa, tán a Kovács Pisti? Á dehogy!

Csak bementek szépen a közalkalmazottak százával, mert ők olyanok, hogy bemennek hétvégén is, mert fűti őket a munkavágy, meg aztán megsajnálták azt a sok árván maradt iratocskát, hogy ottan szomorkodnak egymagukban, mert hogy az iratnak is van ám lelke kérem szépen – még a nem létezőnek is – , és azzal most mi lesz, hogy, ha egymagukban ott szegények  csak néznek párás szemmel maguk elé, még váratlan tömeges iratdepresszió alakul ki a végén, „…. na ezt már nem, ennek elejét kell venni…” aztán csak mennek a közalkalmazottak, mennek hosszú, tömött sorokban, hogy aszongya „…Эй, ухнем, эй, ухнем!...”,  és ápolnak irat-lelkeket.

É akkor egyszer csak: "... jah, ez az?!, há itten volt a izé mögött, a becsúszva, a hogyishívják alá..."

Margit! Nóóóómális?

Ugyan már kit néznek itt hülyének? A hatóságok meg szépen aranyosan asszisztálnak.

Véletlen? Á…  dehogy…..

"Egy madárlátta fehér felhő
Égből pottyant ejtőernyő!

...na de hogy lesz ebből mese?

Majd segít rajtunk e mesét rejtő 
Szivárványszín ejtőernyő!"

www.youtube.com/watch?v=VEtnfZnLMmc

ja, bocsi, ezt nem hagyhatom ki, egy ismerősöm küldte vasárnapi  kép a PTE parkolóból.... ott péntek kettőkor már egy autó sincs, most meg....