Érted?

2015.02.06 20:11

Visszakanyarodák arra a kérdéskörre, hogy elseggrepacsizták az egyetemet a 2010 augusztusa (tehát eltávolításom utáni) óta folytatott közbeszertések kapcsán.

Nem kicsit seggrepacsizták el, hanem nagyon. És a kirótt bírságok mértékével egyező mértékű vagyoni hátrányt okoztak hektorék, ami simán hütlen kezelés. De ezt most hagyjuk. Hanem hogy ...(idézet a határozatok szövegéből)

„A Döntőbizottság rámutat arra, hogy nincs hatásköre vizsgálni, hogy a beszerező által kialakított azon gyakorlat, amely szerint írásbeli szerződés nélkül csupán megrendelőket közvetlenül megküldve létesít szerződéses kapcsolatot, mennyire felel meg az államháztartásról szóló törvény költségvetési szervekre vonatkozó előírásainak. Azt azonban megjegyzi a Döntőbizottság, hogy ezen beszerzői rendszer a közpénz felhasználásának, a beszerzések áttekintését nehézkessé teszi, a Döntőbizottság vizsgálatát hátráltatta.”

és

„A Döntőbizottság megállapította, hogy a beszerző 2013. évben kötött szerződéseit közbeszerzési eljárás jogtalan mellőzésével kötötte meg, ezért azok a Kbt. 127. § (1) bekezdés a) pontja értelmében semmisek. A Döntőbizottság fentiekre tekintettel a Kbt. 164. § (1) bekezdésének alkalmazásával pert indít a szerződések érvénytelenségének kimondása és az érvénytelenség jogkövetkezményeinek alkalmazása érdekében.”

azaz a köpénzeket nem átlátható módon költötték el? ... ejnye már no.... és van pofájuk ám rám kenni a dolgokat... lehet én voltam ez is retrográd

de a második idézet... na az még ám valami..... hogy a szerződések érvénytelensége miatt a döntőbíróság pert indit? .... azért ez kemény ám...beperli egy kormányzati ellenőrzési szerv az egyetemet, és kéri a szerződések érvénytelenítését?.... 

és akkor eddig érvénytelen szerződések alapján költötték el a költségvetési tíz (száz) milliókat?

a belső ellenőr meg ilyenkor kussol mint szar a gazban

érted te ezt?