Az utolsó előtti

2015.02.16 09:21

 

Szóval volt-e bármiféle alapos gyanú ami megalapozta a kényszerintézkedést? Már írtam, hogy nem volt, mivel

·         azt a nyomozók szerint az én nem létező beismerő vallomásom támasztotta alá retrográd (gabor-imhof.webnode.hu/news/schlaft-gut-/)

·         másrészt még nyomozás sem folyt ez ügyben (gabor-imhof.webnode.hu/news/cuna-kuta-/)

De van egy harmadik hivatkozási eleme is az alapos gyanúnak, erről döntsd el te magad, hogy volt vagy nem volt. Vagy mi volt. (Vagy amper?)

Visszakanyarodék a videó performance-hoz, melyről kiderült, hogy annyit bizonyít, hogy tudok női hangon beszélni, és láthatatlan emberek járkálnak az irodámban. (www.pecsistop.hu/regio/imhof-nem-tudom-megint-bevisznek-e/1228927/)

Mikor ez levetítésre került, akkor azt mondta az ügyészség képviselője, hogy nem tud erre – a nyilvánvalóan manipulált felvételre – mit reagálni, mert ő is csak most látta. Hoppá, mondom. Hát az ügyészség ezt nem is látta egészen 2014. januárjáig? De hiszen erre hivatkoztak, mikor azt mondták „…a gyanúsítást alátámasztják a titkosszolgálati megfigyelési anyagok…” Erre kiderül 3 évvel később, hogy nem is látták!!!!

Aztán jött a következő döbbenet: a lehallgatott beszélgetések ugyanis „szerkesztve” vannak, azaz ki vannak ragadva eredeti szövegkörnyezetükből, 20-30 perces beszélgetésekből rögzítésre került pl. 5 mondat. Persze ez ügyben is folyt egy kis felkérdezés, hogy vajh’ az ügyészség, vagy a nyomingerek mi alapján éppen azt az 5 mondatot rögzítették. Mi alapján szelektáltak? Erre aszonta a nyominger: azokat válogatták ki a beszélgetésekből, amik a bűncselekmény szempontjából relevánsak voltak.

Na de kérem!!! Azt is mondta a nyominger, hogy ez ügyben nem is volt nyomozás??? Akkor hogyan tudták kiválogatni? A NEM létező nyomozás szempontjából relevánsak ezek?

Aztánmeg: a lehallgatások 2008 végén kezdődtek, a gyanúsítások közlései meg 2010. májusában. Honnan tudták 2008 vége és 2010 májusa közötti időszakban, hogy majd mik lesznek relevánsak 2010 májusa után? Megmondom: sehonnan…

 

Ugye ezen nincs mit tovább magyarázni.